Sherbimet

Cfare ne Ofrojme

Shërbimet tona më të mira

Çfare ofrojmë

Politika themelore ekonomike e kompanisë sugjeron cmime fikse dhe të përshtatshme për klientët tanë, sipas shërbimeve që ne ofrojmë, të cilat ofrohen nga nje staf i trajnuar dhe paisje bashkohore.
CityTaxi kujdeset për: Pasagjerët , duke ofruar kushte dhe cilesi maksimale gjate udhetimit Punonjësit e kompanisë, duke u ofruar atyre trajnime të vazhdueshme Makinat tona, duke futur makina të reja dhe cilësore Përshtatjen e metodave të reja të komunikimit dhe pastrimit Ne jemi këtu t’ju ndihmojmë të ecni përpara Profesionaliteti & suksesi i CityTaxi


Shërbimet jane gjithmone në përputhje me standartet tona, që janë njëkohësisht dhe standarte evropiane, të cilat sigurojnë cilësine më të lartë të mundshme. Ne përqëndrohemi ne burimet tona në ruajtjen e standardeve të komunikimit duke shkuar drejt zgjerimit dhe rritjes së profesionalizmit. Bashkëveprimi i vazhdueshëm me klientët tanë ekzistues duke ruajtur me përsosmëri ofrimin e shërbimeve tona na ka sjelle inkurajimin dhe referenca për klientë të rinj dhe potencial përmes cilësisë së shërbimit dhe çmimeve të volitshme. Vazhdimisht investojmë në trajnimin dhe zhvillimin e stafit, sigurojmë makina të teknologjisë së fundit, duke bërë që CityTaxi të jetë avangard me tekonoligjitë e reja Vazhdimisht jemi në kërkim të kontraktorëve të rinj në të gjithë Shqiperinë dhe jashtë saj, me të cilët ne mund të bashkëpunojmë. Duke investuar dhe duke siguruar burime që këta kontraktorë të jenë besnike të standarteve tona, të cilat janë standarte evropiane.

Biznesi

Gjendemi prane biznesit shqiptar, duke i ofruar lehtesi ne menyren e tyre te transportit , gje e cila ne ditet e sotme eshte kthyer ne nje kaos te vertet. Bizneseve te ndryshme, private dhe publike , iu ofrojme cmime te favorshme ne menyre qe udhetimi mos te jete nje stres per punonjesin dhe nje makth per xhepin e kompanise.
Cmimet jane te negociueshme per sherbimet tona si:
1-Pajtim ditor, 2-Pajtim Javor, 3-Pajtim Mujor

Ne baze te nevojave te klientit Shoferet tane jane te pergatitur dhe te gatshem pervec levizjeve drejt destinacionit edhe ofrimin e guides (ne disa gjuhe te huaja) ne baze te interest te klientit apo sugjerimin e pikave turistike,qendrat kulturore,qendra tregtare,bareve,restoranteve, hoteleve etj…

Individ

Kudo te ndodhesh dhe ke nevoje per te udhetuar me taxi, zgjidhja me e mire eshte CityTaxi.Jemi prane cdo klienti qe deshiron te perdori sherbimin tone, duke premtur cilesi,siguri dhe komoditet.Kudo qe ndodhesh vetem me nje telefonat ne CityTaxi dhe ne jemi perpara kembeve tuaja sa hap e mbyll telefonin!

Cfare ofrojme per klientin eshte nje makine super komode dhe e paster, nje shofer tejet I komunikueshem dhe intereranin me te shkurter, sigurisht te gjitha keto per cmimin me te mire ne Shqiperi.

Pagese me karte

Paguaje taksine tende me MasterCard International ose VISA International.

Me City Taxi eshte me thjeshte.