Marketing

Oferte procionali

Promocione

Ju keni një qëllim, te arrini nje numer te madh konsumatoresh potencial pa shpenzime te teperta – per ne eshte nje Premtim!
Në një ditë mesatare, taxit tona të shpejta udhëtojnë rreth 170 kilometra në të gjithë zonat e shërbimit tonë.
Për më shumë informacion mbi “promocion ne taxi”, ju lutem kontaktoni një nga përfaqësuesit tanë të shitjes në: 069 987 5555

Zgjidhni oferten e pershtatshme per ju 

OFERTA BASHKEPUNIMI

KONTRATA BIZNESEI

Te gjithe Bizneset qe ju nevoitet sherbimi taksi mund te nenshkruajne kontrat me City Taxi;
Nepermejet kontrates lehtesohet puna e personelit te  biznesi, pasi nuk paguajn kesh por ne fund te muajit.
Biznesi perfiton reklamim falas nepermjet dy menyrave:

Reklamim bisnesi tek koka e taksive vetem ne saj te kleringut.
Reklamim  biznesi me ane te fletepalosjeve, te cilat mbahen ne te gjithe floten e City Taxi.

KONTRATA INDIVIDUALE

Persona fizik qe deshirojn te udhetoj cdo dite me City Taxi mund te nenshkruajn nje kontrate me  ane te ciles perfitojn paketa me oferta te ndryshme.

Udhetoni me komoditet

Arsyet pse duhet te udhetoni me  City Taxi

1. Çmime ekonomike te vendosura nga drejtoria e Meterologjise, klientet besnik perfitojne paketa me oferta.

2. Siguri ne transport: 

a)Te gjitha taksit e flotes, jane te vite prodhimit 2015-2016.
b)Taksite jane vazhdimishte ne kontrollin e mekanikeve dhe kompania qe merret me mbarvajtjen e mjeteve tona eshte me eksperiense dhe e licensuar.

3. Disponibilitet i menjehershem:

a) Kompania CITY TAXI operon ne treg me floten me te madhe te perbere nga 60 makina Skoda te vitit 2015-2016 te tipit SUPERB dhe RAPID.)
Ne saj te flotes se madhe, mberritja tek klienti zgjate 5 deri ne 10 minuta. 

4. Koha e pritjes:

Koha e pritjes nuk i tarifohet klientit, pra eshte 0 leke.

5. Higjena:

Higjena e taksive eshte nje nder pikat tona te forta.

6. Stafi:

Stafi i City Taxit eshte me pervoje dhe i kualifikuar ne transport, shoferet jane me gjuhe te huaja dhe me uniforme, keshtu Kompania ploteson kerkesat e klientit dhe i sherben keti te fundit me rigorizitet.

Abbiamo tutto quello di cui hai bisogno

Scegli i tuoi pacchetti

a

Pacchetto Bronze

1 Taxi per un Mese
Chiedi prezzo

a

Pacchetto Argento

10 Taxi per un Mese / -25%
Chiedi prezzo

a

Pacchetto
Gold

20 Taxi per un Mese / -50%
Chiedi prezzo

sviluppare il rapporto con noi

I Nostri Migliori Partner

La nostra azienda ha firmato un accordo con albanese e partner stranieri per fornire servizi taxi.Disa da aziende che ricevono il nostro servizio sono:
European Delegation, GIZ, T Mobile, Vodafone, Plus, Deloitt Group, LOG in Albania, Ernst & Young Albania, Fiber Group, DEKRA Akademie, Eas West Management Institute (USAID), Grand hotel Tirana, Hotel La boheme, Lot Boutique hotel, Hotel De Paris, Hotel Las

Logo Partneret