SKODA SUPERB

Taxite Tona

SKODA SUPERB

Superbi ofron një përvojë mbreslënëse nga cdo kënd dhe shuan cdo dyshim se kjo është një makinë premium. Paraqitja e vecantë theksohet nga shumë detaje origjinale si grila, dritat kryesore apo aksesorët e kromuar, të cilët e bëjnë paraqitjen e makinës lehtësisht të dallueshme në modelin 2015.
Megjithatë Superbi nuk është thjesht një sedan elegant. Sistemi TwinDoor, një mekanizëm i vecantë që e kthen makinën me pesë dyer ju mundëson të ngrini dritaren e derës së pestë duke rritur më tej prakticitetin e makinës.
Për një udhëtim sa më komod dhe të sigurt për klientët e City Taxi.