SKODA RAPID

Taxite tona

Scoda Rapid

Rapid përfaqëson një stil të ri dizajni 2015 tek ŠKODA duke ofruar një konfigurim të ri dhe tërheqës. Rapidi të mahnit me sipërfaqet e pastra dhe linjat dinamike të cilat flasin qartë për hapsirën në brendësi.Funksionaliteti i përkryer i dizajnit reflektohet gjithashtu në formën e dyerve të pasme, të cilat mundësojnë një hapsirë të bollshme për të hyrë apo dalë nga makina. Dinamizmi dhe qëndrueshmëria duket se përcohet edhe nga pamja e pasme e makinës. Paraqitja dinamike e këtij modeli 2015 plotësohet nga pasqyrat e jashtme. Kjo është arsyeja përse ne besuam dhe dëshiruam të rrisim shërbimin për klientët e CityTaxi.